Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie, Biuletyn Informacji Publicznej
Gdzie jesteśmy
Menu główne
Główna treść strony
ZARZĄDZENIE_1_2019
w sprawie wprowadzenia zmian w systemie analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (system HACCP) mającego na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością w Powiatowym Centrum Integracji Społecznej w Legionowie
0,733 MB
pdf
Pobierz plik
Informacje o stronie
Wytworzył: | Brak danych |
Wprowadził: | Dorota Wróbel-Górecka, data: 28.01.2019 r., godz. 13.32 |
Ostatnia aktualizacja: | Dorota Wróbel-Górecka, data: 28.01.2019 r., godz. 13.33 |
Czas | Administrator | Opis zmiany |
---|---|---|
28.01.2019 r., godz. 13.33 | Dorota Wróbel-Górecka | Powiązanie strony z plikiem |
28.01.2019 r., godz. 13.32 | Dorota Wróbel-Górecka | Dodanie strony |